Nicklas Martin, Sture Nylund, Magnus Nyman, Mikael Nylund

 

N3M Power Oy Ab on moderni palveluyritys, joka katsoo eteenpäin ohjenuoranaan laatu, turvallisuus ja kestävyys. Yritys on erikoistunut sähkö- ja tietoliikenneverkkojen, tie- ja katuvalaistuksen sekä sähköautojen latausratkaisujen rakentamiseen, käyttöön ja ylläpitoon.

Yhtiön toimipaikat ovat Raaseporissa, Lohjalla ja Kirkkonummella. N3M:n liikevaihto on hieman yli 17 miljoonaa euroa vuodessa ja se työllistää noin 60 henkilöä. N3M Power Oy Ab muodostaa yhdessä N3M Infra Oy Ab:n kanssa N3M Group Oy Ab -konsernin.

N3M:n historia

N3M Power Oy Ab perustekin Karjaalla vuonna 2006. Yritys sai alkunsa, kun sen neljä perustajaa havaitsivat tarpeen vastata sähköverkkojen rakentamisen kilpailuun. Suuret potentiaaliset asiakkaat aloittivat ensimmäiset julkiset hankintansa, ja N3M halusi olla mukana tarjoamassa laadukkaita palveluita paikallisesti ja edullisesti.

Alaa hallitsivat aikaisemmin muutamat suuret yritykset, ja pieniä ja joustavampia urakoitsijoita oli vähän. N3M olisi yksi pienistä ja siitä tulikin nopeasti edelläkävijä Suomen markkinoilla.

Toiminta alkoi sähköverkkojen rakentamisella ja ylläpidolla. Pian tehtävät laajenivat myös puhelinverkkoihin. Kolme perustajaa työskentelevät edelleen yrityksessä ja toimivat osakkaina. Kaikilla heillä on pitkä kokemus alalta.

Miksi N3M?

Nimi N3M on ollut käytössä yrityksen perustamisesta lähtien vuodesta 2006. Nimi juontuu siitä, että kolmen omistajan sukunimi alkaa N-kirjaimella ja neljännen M-kirjaimella.Nykyinen toimitusjohtaja Nicklas Martin sanoo myös leikillään, että nimi on peräisin Nicklas Martinista ja kolmesta yhtiökumppanista, mikä tietysti myös pitää paikkansa.

Huomisen N3M

Vuoden 2006 perustamisesta lähtien on N3M kohdannut monia haasteita, mutta niihin on aina vastattu joustavuudella ja vahvalla visiolla. Uhraukset ja sinnikäs työ ovat tuoneet menestystä.

Yrityksen periaatteisiin kuuluu se, että hyvin tehty työ on parasta mainosta. Varsinaiset markkinointitoimenpiteet ovatkin olleet vähäisempiä, sillä toiminta on puhunut puolestaan. Hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa muun muassa maarakennustöissä voimme tarjota asiakaslähtöisiä kokonaisratkaisuja, jotka pysyvät vahvana yhä kovemmassa kilpailussa ja nopeasti muuttuvassa markkinassa. N3M asettaa aina laadun määrän edelle.

Missio: Uudistamme yhteiskunnalle ja yrityksille elintärkeät verkot ja järjestelmät sekä varmistamme niiden korkean käytettävyyden luotettavilla asiantuntijapalveluilla ja jatkuvasti kehittyvällä yhteistyöllä.

Visio: Olemme yksi toimialamme johtavista toimittajista Etelä-Suomessa.

Ympäristöpolitiikka: N3M Power Oy Ab pyrkii oman toiminnan jatkuvalla kehittämisellä kustannustehokkaaseen ja ympäristöä säästävään toimintamalliin. Edellytämme, että yhteistyökumppanimme sitoutuvat noudattamaan meidän ympäristöpolitiikkaamme.

Avainsanana laatu: Päämääränä on parantaa tuotteiden ja palvelun laatua sekä kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Mahdolliset virheet tutkitaan, ja määrittelemme toimenpiteet, joilla vastaavat tapahtumat voidaan tulevaisuudessa välttää. N3M pyrkii parantamaan tehokkuutta, luotettavuutta, ympäristöajattelua, turvallisuutta ja vastuullisuutta. Yhdessä nämä muodostavat yrityksemme selkeät arvot.

N3M yritysvideo